Naša škola postala član CISCO akademije

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Obaveštavamo Vas da je Srednja tehnička škola "Mihajlo Pupin" iz Kule postala član Cisco Networking Academy čija je uloga razvijanje IT veština i karijera. Ponosni smo što smo prva obrazovna institucija u okolini, među 9000 institucija u 170+ zemalja sveta, koja je registrovana kao Cisco akademija.

Cisco

Učenici naše škole imaće mogućnost da stiču znanja iz raznih oblasti vezanih za IT, kao što su hardver računara, operativni sistemi, rad u laboratoriji, mobilna telefonija, računarske mreže, sigurnost računarskih mreža... Nakon savladane obuke, položenih testova i praktičnih veština, učenici stiču sertifikate koji im mogu pomoći prilikom zaposlenja ili studiranja u oblastima informacionih tehnologija.
Napominjemo da smo prethodnih godina postali i ovlašćeni ECDL test centar. Trudimo se da našim učenicima omogućimo da steknu znanja i sertifikate koje poseduju i njihovi vršnjaci širom sveta.

Prvi kurs počinje u decembru ove godine. Zainteresovani učenici mogu da se prijave kod profesorice Verice Papić-Filko u računarskoj učionici br 19 od ponedeljka 19.decembra do srede 21. decembra u vremenu 13h-13:15h.