Dobrodošli u našu školu

skola oŠkola redovno prati potrebe opštine Kula, kao i susednih opština i na osnovu tih saznanja planira svoju upisnu politiku. Godišnje se upisuje oko 900 učenika u 4 obrazovna profila IV stepena, i 6 obrazovnih profila III stepena, unutar dva područja rada, elektrotehnika, i mašinstvo i obrada metala. Nastavu i druge oblike obrazovnog-vaspitnog rada realizuje 51 nastavnik i saradnik. Nastava u svim odeljenjima se izvodi na srpskom nastavnom jeziku.

 

Solarna elektrana STŠ Mihajlo Pupin

NAGRADA ,,PROF. DR MILIJA NIKOLIĆ“

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Društvo za srpski jezik i književnost je na konkursu za najbolju metodičku pripremu iz srpskog jezika ili  knjževnosti nagradilo našu koleginicu Aleksandru Herceg -Roknić. Kriterijumi su se odnosili, pored stručnosti, kreativnosti i  primerenosti uzrastu i na doprinos metodici kao nauci o nastavi i na originalni pristup u postavci časa. Čas iz oblasti jezičke kulture, pod nazivom ,,Jezičke nedoumice“ , osvojio je treću nagradu.

 Nagrada, koja nosi ime čuvenog metodičara srpskog jezika i književnosti, dodeljena je na nedavno održanom Republičkom zimskom seminaru za nastavnike srpskog jezika i književnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu.

Slika sa dodele nagrade