Dobrodošli u našu školu

skola oŠkola redovno prati potrebe opštine Kula, kao i susednih opština i na osnovu tih saznanja planira svoju upisnu politiku. Godišnje se upisuje oko 900 učenika u 4 obrazovna profila IV stepena, i 6 obrazovnih profila III stepena, unutar dva područja rada, elektrotehnika, i mašinstvo i obrada metala. Nastavu i druge oblike obrazovnog-vaspitnog rada realizuje 51 nastavnik i saradnik. Nastava u svim odeljenjima se izvodi na srpskom nastavnom jeziku.

 

Solarna elektrana STŠ Mihajlo Pupin

Manuel Zaković - učenik generacije naše škole - nagrađen stipendijom

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

U junu ove godine Princ Aleksandar Karađorđević i Princeza Katarina bili su domaćini maturantima sedamnaestu godinu za redom, a svaka srednja škola u Srbiji i Republici Srpskoj izabrala je đaka generacije među maturantima, kome je Fondacija Prestolonaslednika Aleksandra za kulturu i obrazovanje uručila pohvalnicu i prigodan poklon kao priznanje za ostvarene izuzetne rezultate u školovanju. 

Više o tome možete pročitati na zvaničnoj stranici Kraljevskih novina OVDE.

Zahvaljujući uspešnoj saradnji Fondacije kompanije LINK group i Fondacije Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića 25 najboljih đaka generacije sa ovih prostora besplatno će pohađati jednogodišnje školovanje na ITAcademy.

Među 25 stipendista iz Srbije i Republike Srpske našao se Manuel Zaković iz STŠ “Mihajlo Pupin” u Kuli. 

Izabranim učenicima besplatno školovanje će biti uručeno na svečanom prijemu koji se održava na Belom dvoru 12. septembra 2018. godine u 17 časova.

Više o tome kao i spisak svih nagrađenih učenika možete pogledati OVDE (na zvaničnoj stranici ITAcademy)