Dobrodošli u našu školu

skola oŠkola redovno prati potrebe opštine Kula, kao i susednih opština i na osnovu tih saznanja planira svoju upisnu politiku. Godišnje se upisuje oko 900 učenika u 4 obrazovna profila IV stepena, i 6 obrazovnih profila III stepena, unutar dva područja rada, elektrotehnika, i mašinstvo i obrada metala. Nastavu i druge oblike obrazovnog-vaspitnog rada realizuje 51 nastavnik i saradnik. Nastava u svim odeljenjima se izvodi na srpskom nastavnom jeziku.

 

Solarna elektrana STŠ Mihajlo Pupin

FIMEK nagrađuje znanje

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Maturanti naše škole - Predrag Stanišić, Aleksa Dudaš i Vladimir Bocka - su učestvovali u takmičenju FIMEK NAGRAĐUJE ZNANjE.

U kvalifikacijama su zauzeli drugo mesto, sa samo jednim pitanjem razlike u odnosu na prvoplasirani tim. Ali to nije sve:


Video takmičenje:
Svaki tim je u obavezi da snimi kratak film (do 30 sekundi) na temu "Šta je za vas liderstvo". Nakon što snime video, potrebno je da ga pošalju u inbox FIMEK-ove Facebook stranice https://www.facebook.com/FIMEK/ . Video će biti objavljen na samoj stranici, gde se mogu pratiti sva dešavanja u vezi takmičenja. Pobednici - timovi koji pošalju najbolji video prolaze direktno u finale takmičenja.
SRETNO !