Dobrodošli u našu školu

skola oŠkola redovno prati potrebe opštine Kula, kao i susednih opština i na osnovu tih saznanja planira svoju upisnu politiku. Godišnje se upisuje oko 900 učenika u 4 obrazovna profila IV stepena, i 6 obrazovnih profila III stepena, unutar dva područja rada, elektrotehnika, i mašinstvo i obrada metala. Nastavu i druge oblike obrazovnog-vaspitnog rada realizuje 51 nastavnik i saradnik. Nastava u svim odeljenjima se izvodi na srpskom nastavnom jeziku.

 

Solarna elektrana STŠ Mihajlo Pupin

SREDNJA TEHNIČKA ŠKOLA „MIHAJLO PUPIN“ IZ KULE DOBITNIK DVE NAGRADE NA MANIFESTACIJI „ENERGIJA JE SVUDA OKO NAS 2017“

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ZA IDEJU I MODELE

Srednja tehnička škola „Mihajlo Pupin“ iz Kule i ove godine je dobitnik dve nagrade u okviru Manifestacije „Energija je svuda oko nas 2017“. Nagrade su dodeljene u dve kategorije, Specijalna nagrada za kontinuirani rad i veliki doprinos širenju ideje o obnovljivim izvorima energije, ekologiji i zaštiti životne sredine dodeljena je STŠ „Mihajlo Pupin“, a Nagradu za masovnost i grupni rad dobio je Darko Papović, profesor elektro grupe predmeta, u kategoriji Modeli.

Srednja tehnička škola „Mihajlo Puin“ iz Kule već tradicionalno osvaja nagrade u okviru Manifestacije „Energija je svuda oko nas“, a ove školske godine učešće je dodatno pospešilo uvođenje novog obrazovnog profila Elektrotehničar obnovljivih izvora energije koji se po prvi put upisuje u Republici Srbiji, a ovaj smer imaju trenutno samo dve škole .