Dobrodošli u našu školu

skola oŠkola redovno prati potrebe opštine Kula, kao i susednih opština i na osnovu tih saznanja planira svoju upisnu politiku. Godišnje se upisuje oko 900 učenika u 4 obrazovna profila IV stepena, i 6 obrazovnih profila III stepena, unutar dva područja rada, elektrotehnika, i mašinstvo i obrada metala. Nastavu i druge oblike obrazovnog-vaspitnog rada realizuje 51 nastavnik i saradnik. Nastava u svim odeljenjima se izvodi na srpskom nastavnom jeziku.

 

Solarna elektrana STŠ Mihajlo Pupin

Maturanti na takmičenju "FIMEK nagrađuje znanje"

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

U petak, 25.novembra 2016.g., maturanti naše škole su učestvovali na takmičenju „FIMEK nagrađuje znanje“.

Našu školu su predstavljali Aćimović Stefan (4-2), Krajnović Milan (4-1) i Savović Labud (4-2).

Ostale slike sa takmičenja možete pogledati ovde.

.  .  .

 

„FIMEK nagrađuje znanje“ je takmičenje za sve maturante iz Vojvodine koje tradicionalno organizuje Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment.

Učesnici takmičenja i mali broj njihovih navijača doputovali su u prepodnevnim satima u Novi Sad. Kroz kratku šetnju kroz prestonicu Vojvodine imali su priliku da upoznaju znamenitosti Novog Sada i da uživaju u mini ekskurziji. Oko 14 časova je na fakultetu FIMEK počeo takmičarski deo dana, gde su naši maturanti imali priliku da saznaju ko su najkreativniji maturanti, upoznaju njihove srednje škole, kao i gradove iz kojih dolaze. Iako se ove godine nisu kvalifikovali u dalji krug takmičenja, zaslužili su sve pohvale za pokazano znanje na takmičenju. Čestitamo !