Добродошли у нашу школу

skola oШкола редовно прати потребе привреде општине Кула, као и суседних општина и на основу тих сазнања планира своју уписну политику.Годишње се уписује око 900 ученика у 4 образовна профила IV степена, и 6 образовних профила III степена, унутар два подручја рада, електротехника, и машинство и обрада метала. Наставу и друге облике образовног-васпитног рада реализује 51 наставник и сарадник. Настава у свим одељењима се изводи на српском наставном језику.

 

НАГРАДА "ПРОФ. ДР МИЛИЈА НИКОЛИЋ"

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Друштво за српски језик и књижевност је на конкурсу за најбољу методичку припрему из српског језика или&нбсп; књжевности наградило нашу колегиницу Александру Херцег -Рокнић. Критеријуми су се односили, поред стручности, креативности и&нбсп; примерености узрасту и на допринос методици као науци о настави и на оригинални приступ у поставци часа. Час из области језичке културе, под називом ,,Језичке недоумице“ , освојио је трећу награду.

 Награда, која носи име чувеног методичара српског језика и књижевности, додељена је на недавно одржаном Републичком зимском семинару за наставнике српског језика и књижевности на Филолошком факултету у Београду.

Слика са доделе награде