Добродошли у нашу школу

skola oШкола редовно прати потребе привреде општине Кула, као и суседних општина и на основу тих сазнања планира своју уписну политику.Годишње се уписује око 900 ученика у 4 образовна профила IV степена, и 6 образовних профила III степена, унутар два подручја рада, електротехника, и машинство и обрада метала. Наставу и друге облике образовног-васпитног рада реализује 51 наставник и сарадник. Настава у свим одељењима се изводи на српском наставном језику.

 

СВЕТСКИ ДАН СОЦИЈАЛНЕ ПРАВДЕ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

"Насиље у породици" била је тема трибине која је 27. фебруара 2019. године одржана у Средњој техничкој школи "Михајло Пупин" у Кули, а која је организована у сарадњи са Центром за социјални рад општине Кула поводом Међународног дана социјалне правде који се обележава 20. фебруара. 

Светски дан социјалне правде у школи i

Директорка Центра за социјални рад Гордана Вакула представила је ученицима трећег и четвртог разреда активности Центра, а Милица Ристовић, психолог, говорила је о облицима насиља и конкретним активностима које се предузимају када се насиље пријави. Трибини је присуствовао и председник Општине Кула Дамјан Миљанић који је говорио о значају образовања у сузбијању сиромаштва.