Добродошли у нашу школу

skola oШкола редовно прати потребе привреде општине Кула, као и суседних општина и на основу тих сазнања планира своју уписну политику.Годишње се уписује око 900 ученика у 4 образовна профила IV степена, и 6 образовних профила III степена, унутар два подручја рада, електротехника, и машинство и обрада метала. Наставу и друге облике образовног-васпитног рада реализује 51 наставник и сарадник. Настава у свим одељењима се изводи на српском наставном језику.

 

Позив на такмичење из ПРОГРАМИРАЊА

Позивају се сви заинтересовани ученици наше школе који желе да провере колико знају из Програмирања, да се пријаве на такмичење из ПРОГРАМИРАЊА. Детаље прочитајте ОВДЕ.

РАЗМЕНА ИСКУСТАВА У ШКОЛАМА

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

У Средњој стручној  школи “4. јули”, састали су се предствници  Средње машинске школе из Новог Сада, Техничке школе “Иван Сарић” из Суботице, Средње техничке школе “Михајло Пупин“ из Куле и школе домаћина из Врбаса. Повод је пројекат “Није знање знање знати, већ је знање знање дати”, који је осмислио Тим за унапређење наставе ССШ “4.јули”, а реализује се уз подршку Тима за развој међупредметних компензација и предузетништва.
Током овог сусрета школе су се представиле  и размениле искуства о пројектној настави.

Више о томе ако кликнете на ОПШИРНИЈЕ: