Добродошли у нашу школу

skola oШкола редовно прати потребе привреде општине Кула, као и суседних општина и на основу тих сазнања планира своју уписну политику.Годишње се уписује око 900 ученика у 4 образовна профила IV степена, и 6 образовних профила III степена, унутар два подручја рада, електротехника, и машинство и обрада метала. Наставу и друге облике образовног-васпитног рада реализује 51 наставник и сарадник. Настава у свим одељењима се изводи на српском наставном језику.

 

Позив на RAF Challenge и RAF IT Days

Ако знате да направите презентацију, анимацију, програм, игрицу или видео, а желите да проверите своја IТ знања и вештине, волите да се такмичите и видите себе у овој области, наша жеља је да прихватите изазов и пријавите се на такмичење RAF Challenge 2019.

Ако желите да покушате да се квалификујете за 4-дневни семинар у Београду у априлу, пријавите се за RAF IT Days 2019  - за најбољих 50 учесника из државе учешће је бесплатно (као и смештај у БГ)

Кликните на LINK или на наслов за све детаљније информације.

ТОЛЕРАНЦИЈА ЈЕ ЗНАЊЕ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Радионице "Знање = толеранција" које су спроводили представници организације "Хавер" Србија уз подршку Министарства просвете РС одржане су у нашој школи 7. и 8. новембра 2018. године. У радионицама су учествовали ученици 3-1, 3-2, 4-1 и 4-3 одељења. У оквиру ове акције наши ученици су посетили изложбу "Писма Хилде Дајч" у Економско-трговинској школи.