Добродошли у нашу школу

skola oШкола редовно прати потребе привреде општине Кула, као и суседних општина и на основу тих сазнања планира своју уписну политику.Годишње се уписује око 900 ученика у 4 образовна профила IV степена, и 6 образовних профила III степена, унутар два подручја рада, електротехника, и машинство и обрада метала. Наставу и друге облике образовног-васпитног рада реализује 51 наставник и сарадник. Настава у свим одељењима се изводи на српском наставном језику.

 

Позив на RAF Challenge и RAF IT Days

Ако знате да направите презентацију, анимацију, програм, игрицу или видео, а желите да проверите своја IТ знања и вештине, волите да се такмичите и видите себе у овој области, наша жеља је да прихватите изазов и пријавите се на такмичење RAF Challenge 2019.

Ако желите да покушате да се квалификујете за 4-дневни семинар у Београду у априлу, пријавите се за RAF IT Days 2019  - за најбољих 50 учесника из државе учешће је бесплатно (као и смештај у БГ)

Кликните на LINK или на наслов за све детаљније информације.

Oбележен 13. новембар, дан јединице 1. Центра за обуку

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

                 Пригодном свечаношћу у касарни “Аеродром”, јуче је обележен 13. новембар, дан јединице 1. Центра за обуку.

Овај датум се обележава у знак сећања на два значајна датума и то: на 13. новембар 2006. године када је формиран Центар и 13. новембар 1918. године када је након пробоја Солунског фронта, у Сомбор ушла претходница Војске Краљевине Србије. Прослави у касарни “Аеродромом” су присуствовали бројни гости из друштвеног, економског и политичког живота, представници града Сомбора и општина Апатин, Кула и Оџаци. Честитајући празник, заменик команданта Првог центра за обуку, потпуковник Иван Орбовић истакао је да постигнутим резултатима у реализацији бројних задатака, посебно у обуци војника на добровољном служењу војног рока, Први центар значајно доприноси изградњи оперативне способности Војске Србије, нарочито Бачке бригаде. У склопу свечаности, уручена су признања и захвалнице најзаслужнијим припадницима ове јединице, као и субјектима који су помогли њен рад. Средња техничка школа “Михајло Пупин” – Кула, добила је Захвалницу за успешну сарадњу, а признање је примио директор школе Милованчев Мирослав, дипл. инж. електротехнике свечаности су присуствовали и колеге наше школе Радичев Матија и Марјан Иванов.