Добродошли у нашу школу

skola oШкола редовно прати потребе привреде општине Кула, као и суседних општина и на основу тих сазнања планира своју уписну политику.Годишње се уписује око 900 ученика у 4 образовна профила IV степена, и 6 образовних профила III степена, унутар два подручја рада, електротехника, и машинство и обрада метала. Наставу и друге облике образовног-васпитног рада реализује 51 наставник и сарадник. Настава у свим одељењима се изводи на српском наставном језику.

 

Мануел Заковић - ученик генерације наше школе - награђен стипендијом

Мануел Заковић - ученик генерације наше школе - награђен стипендијом - 1.6 out of 5 based on 5 votes
1.7 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.70 (5 Votes)

У јуну ове године Принц Александар Карађорђевић и Принцеза Катарина били су домаћини матурантима седамнаесту годину за редом, а свака средња школа у Србији и Републици Српској изабрала је ђака генерације међу матурантима, коме је Фондација Престолонаследника Александра за културу и образовање уручила похвалницу и пригодан поклон као признање за остварене изузетне резултате у школовању. 

Више о томе можете прочитати на званичној страници Краљевских новина ОВДЕ.

Захваљујући успешној сарадњи Фондације компаније LINK group и Фондације Њ.К.В. Престолонаследника Александра Карађорђевића 25 најбољих ђака генерације са ових простора бесплатно ће похађати једногодишње школовање на ITAcademy.

Међу 25 стипендиста из Србије и Републике Српске нашао се Мануел Заковић из СТШ “Михајло Пупин” у Кули. 

Изабраним ученицима бесплатно школовање ће бити уручено на свечаном пријему који се одржава на Белом двору 12. септембра 2018. године у 17 часова.

Више о томе као и списак свих награђених ученика можете погледати ОВДЕ (на званичној страници ITAcademy)