Добродошли у нашу школу

skola oШкола редовно прати потребе привреде општине Кула, као и суседних општина и на основу тих сазнања планира своју уписну политику.Годишње се уписује око 900 ученика у 4 образовна профила IV степена, и 6 образовних профила III степена, унутар два подручја рада, електротехника, и машинство и обрада метала. Наставу и друге облике образовног-васпитног рада реализује 51 наставник и сарадник. Настава у свим одељењима се изводи на српском наставном језику.

 

Позив на RAF Challenge и RAF IT Days

Ако знате да направите презентацију, анимацију, програм, игрицу или видео, а желите да проверите своја IТ знања и вештине, волите да се такмичите и видите себе у овој области, наша жеља је да прихватите изазов и пријавите се на такмичење RAF Challenge 2019.

Ако желите да покушате да се квалификујете за 4-дневни семинар у Београду у априлу, пријавите се за RAF IT Days 2019  - за најбољих 50 учесника из државе учешће је бесплатно (као и смештај у БГ)

Кликните на LINK или на наслов за све детаљније информације.

ПРОФЕСОР ИВАНОВ НА САСТАНКУ У ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић и министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић организовали су 20. фебруара 2018. године радни састанак са наставницима основних и средњих школа који имају и звање саветника-спољњег сарадника, међу којима је био и Марјан Иванов, професор електро групе предмета у Средњој техничкој школи "Михајло Пупин" у Кули. На састанку је било речи о досадашњим активностима у реформи образовања и предлозима наставника  за унапређење образовног система.

Kod ministra

Више о томе можете прочитати на званичној страници Министарства или ако кликнете ОВДЕ.