Добродошли у нашу школу

skola oШкола редовно прати потребе привреде општине Кула, као и суседних општина и на основу тих сазнања планира своју уписну политику.Годишње се уписује око 900 ученика у 4 образовна профила IV степена, и 6 образовних профила III степена, унутар два подручја рада, електротехника, и машинство и обрада метала. Наставу и друге облике образовног-васпитног рада реализује 51 наставник и сарадник. Настава у свим одељењима се изводи на српском наставном језику.

 

Позив на RAF Challenge и RAF IT Days

Ако знате да направите презентацију, анимацију, програм, игрицу или видео, а желите да проверите своја IТ знања и вештине, волите да се такмичите и видите себе у овој области, наша жеља је да прихватите изазов и пријавите се на такмичење RAF Challenge 2019.

Ако желите да покушате да се квалификујете за 4-дневни семинар у Београду у априлу, пријавите се за RAF IT Days 2019  - за најбољих 50 учесника из државе учешће је бесплатно (као и смештај у БГ)

Кликните на LINK или на наслов за све детаљније информације.

ФИМЕК награђује знање

ФИМЕК награђује знање - 5.0 out of 5 based on 1 vote
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Матуранти наше школе - Предраг Станишић, Алекса Дудаш и Владимир Боцка- су учествовали у такмичењу ФИМЕК НАГРАЂУЈЕ ЗНАЊЕ.

 

У квалификацијама су заузели друго место, са само једним питањем разлике у односу на првопласирани тим. Али то није све:

Видео такмичење:

Сваки тим је у обавези да сними кратак филм (до 30 секунди) на тему "Шта је за вас лидерство". Након што сниме видео, потребно је да га пошаљу у inbox FIMEK-ове Facebook странице https://www.facebook.com/FIMEK/ . Видео ће бити објављен на самој страници, где се могу пратити сва дешавања у вези такмичења. Победници - тимови који пошаљу најбољи видео пролазе директно у финале такмичења.

СРЕТНО !