Добродошли у нашу школу

skola oШкола редовно прати потребе привреде општине Кула, као и суседних општина и на основу тих сазнања планира своју уписну политику.Годишње се уписује око 900 ученика у 4 образовна профила IV степена, и 6 образовних профила III степена, унутар два подручја рада, електротехника, и машинство и обрада метала. Наставу и друге облике образовног-васпитног рада реализује 51 наставник и сарадник. Настава у свим одељењима се изводи на српском наставном језику.

 

Професор Марјан Љ. Иванов добитник Светосавске награде

Професор Марјан Љ. Иванов добитник Светосавске награде - 4.3 out of 5 based on 11 votes
4.3181818181818 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.32 (11 Votes)

Министарство просвете, науке и технолошког развоја доделило је традиционалне Светосавске награде за допринос образовању.

За допринос образовању Светосавску награду је добио Марјан Љ. Иванов, наставник електро групе предмета у Средњој техничкој школи „Михајло Пупин“, Кула. Аутор више уџбеника и стручних радова у домаћим и страним часописима из области енергетске ефикасности и обновљивих извора енергије, предавач у пројектима у оквиру енергетских и пословних форума. Истакнуто место у Заједници електротехничких школа Србије - председник Актива Нови Сад, председник Управног одбора Друштвa за обновљиве изворе енергије СТШ "Михајло Пупин" - Кула. Као истакнути наставник стекао је звање самосталног педагошког саветника. Решењем Министра Просвете изабран је за саветника - спољног сарадника за групу техничких предмета при Министартву просвете, науке и технолошког развоја - Школска управа Сомбор.

Награду је уручио министар Младен Шарчевић.

Више о томе на званичном сајту Министарства можете прочитати ОВДЕ.

Слике можете погледати ако кликнете на слику доле