Добродошли у нашу школу

skola oШкола редовно прати потребе привреде општине Кула, као и суседних општина и на основу тих сазнања планира своју уписну политику.Годишње се уписује око 900 ученика у 4 образовна профила IV степена, и 6 образовних профила III степена, унутар два подручја рада, електротехника, и машинство и обрада метала. Наставу и друге облике образовног-васпитног рада реализује 51 наставник и сарадник. Настава у свим одељењима се изводи на српском наставном језику.

 

Позив на RAF Challenge и RAF IT Days

Ако знате да направите презентацију, анимацију, програм, игрицу или видео, а желите да проверите своја IТ знања и вештине, волите да се такмичите и видите себе у овој области, наша жеља је да прихватите изазов и пријавите се на такмичење RAF Challenge 2019.

Ако желите да покушате да се квалификујете за 4-дневни семинар у Београду у априлу, пријавите се за RAF IT Days 2019  - за најбољих 50 учесника из државе учешће је бесплатно (као и смештај у БГ)

Кликните на LINK или на наслов за све детаљније информације.

Наша школа постала члан CISCO академије

Наша школа постала члан CISCO академије - 5.0 out of 5 based on 1 vote
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Обавештавамо Вас да је Средња техничка школа "Михајло Пупин" из Куле постала члан Cisco Networking Academy чија је улога развијање IT вештина и каријера. Поносни смо што смо прва образовна институција у околини, међу 9000 институција у 170+ земаља света, која је регистрована као CISCO академија.

Cisco

Ученици наше школе имаће могућност да стичу знања из разних области везаних за IT, као што су хардвер рачунара, оперативни системи, рад у лабораторији, мобилна телефонија, рачунарске мреже, сигурност рачунарских мрежа... Након савладане обуке, положених тестова и практичних вештина, ученици стичу сертификате који им могу помоћи приликом запослења или студирања у областима информационих технологија.

Напомињемо да смо претходних година постали и овлашћени ECDL тест центар. Трудимо се да нашим ученицима омогућимо да стекну знања и сертификате које поседују и њихови вршњаци широм света.

Први курс почиње у децембру ове године. Заинтересовани ученици могу да се пријаве код професорице Верице Папић-Филко у рачунарској учионици бр 19.