Добродошли у нашу школу

skola oШкола редовно прати потребе привреде општине Кула, као и суседних општина и на основу тих сазнања планира своју уписну политику.Годишње се уписује око 900 ученика у 4 образовна профила IV степена, и 6 образовних профила III степена, унутар два подручја рада, електротехника, и машинство и обрада метала. Наставу и друге облике образовног-васпитног рада реализује 51 наставник и сарадник. Настава у свим одељењима се изводи на српском наставном језику.

 

Матуранти на такмичењу "ФИМЕК награђује знање"

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

У петак, 25.новембра 2016.г., матуранти наше школе су учествовали на такмичењу „ФИМЕК награђује знање“.

Нашу школу су представљали Аћимовић Стефан (4-2), Крајновић Милан (4-1) и Савовић Лабуд (4-2).

 

Остале слике са такмичења можете погледати овде.

.  .  .

„ФИМЕК награђује знање“ је такмичење за све матуранте из Војводине које традиционално организује Факултет за економију и инжењерски менаџмент.

Учесници такмичења и мали број њихових навијача допутовали су у преподневним сатима у Нови Сад. Кроз кратку шетњу кроз престоницу Војводине имали су прилику да упознају знаменитости Новог Сада и да уживају у мини екскурзији. Око 14 часова је на факултету ФИМЕК почео такмичарски део дана, где су наши матуранти имали прилику да сазнају ко су најкреативнији матуранти, упознају њихове средње школе, као и градове из којих долазе. Иако се ове године нису квалификовали у даљи круг такмичења, заслужили су све похвале за показано знање на такмичењу. Честитамо !