Добродошли у нашу школу

skola oШкола редовно прати потребе привреде општине Кула, као и суседних општина и на основу тих сазнања планира своју уписну политику.Годишње се уписује око 900 ученика у 4 образовна профила IV степена, и 6 образовних профила III степена, унутар два подручја рада, електротехника, и машинство и обрада метала. Наставу и друге облике образовног-васпитног рада реализује 51 наставник и сарадник. Настава у свим одељењима се изводи на српском наставном језику.

 

ОРГАНИЗАЦИЈА ТАКМИЧЕЊА И СТРУЧНО ПРЕДАВАЊЕ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Предавање доц.др Александар Н.Ашоња

План рада Заједнице електротехничких школа Србије - Актив Нови Сад, усвојен је на седници овог Актива која је 24. новембра 2016. године одржана у Средњој техничкој школи "Михајло Пупин" у Кули. На седници је изабран домаћин XIII Регионалног такмичења за предмете: Основе електротехнике 1, Основе електротехнике 2, Електронике и Енергетске електронике, то ће бити Средња техничка школа "Михајло Брзак - Уча" из Руме, а такмичење ће бити одржано 13. маја 2017. године. Седницом је председавао Марјан Иванов, председник ЗЕТШ - Актив Нови Сад, који је присутне представнике војвођанских електро школа упознао и са најновијим активностима Заједнице на нивоу Републике.

На седници је одржано стручно предавање о теми "Енергетска ефикасност јавних објеката и значај примене обновљивих извора енергије", које је представио др Александар Ашоња, директор Агенције за енергетику - Нови Сад.

Слике са актива можете погледати овде.

.