Добродошли у нашу школу

skola oШкола редовно прати потребе привреде општине Кула, као и суседних општина и на основу тих сазнања планира своју уписну политику.Годишње се уписује око 900 ученика у 4 образовна профила IV степена, и 6 образовних профила III степена, унутар два подручја рада, електротехника, и машинство и обрада метала. Наставу и друге облике образовног-васпитног рада реализује 51 наставник и сарадник. Настава у свим одељењима се изводи на српском наставном језику.

 

Позив на RAF Challenge и RAF IT Days

Ако знате да направите презентацију, анимацију, програм, игрицу или видео, а желите да проверите своја IТ знања и вештине, волите да се такмичите и видите себе у овој области, наша жеља је да прихватите изазов и пријавите се на такмичење RAF Challenge 2019.

Ако желите да покушате да се квалификујете за 4-дневни семинар у Београду у априлу, пријавите се за RAF IT Days 2019  - за најбољих 50 учесника из државе учешће је бесплатно (као и смештај у БГ)

Кликните на LINK или на наслов за све детаљније информације.

ПОСЕТА САВЕТНИЦЕ МИНИСТРА ПРОСВЕТЕ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Представљање Плана и програма новог образовног профила Електротехничар обновљивих извора енергије била је тема радног састанка др Габријеле Грујић, саветника министра просвете Републике Србије за дуално образовање, са представницима Средње техничке школе "Михајло Пупин" који је одржан 7. новембра 2016. године у Кули. Састанку су присуствовали Мирослав Милованчев, директор СТШ "Михајло Пупин", Марјан Иванов, професор електро групе предмета и руководилац комисије која је саставила предлог програма новог образовног профила, Михал Кржачек, наставник електро групе предмета и Драгана Путник, педагог. Како је договорено на састанку у наредном периоду треба обновити писма подршке компанија, институција и факултета заинтересованих за овај образовни профил, а затим и доставити и комплетан предлог плана Министарству просвете Републике Србије. Такође, у наредном периоду радиће се на припреми предлога плана и програма за трећи степен овог образовног профила.